زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سماق ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
زعفران آب کرده ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
قارچ ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قارچ را بصورت حلقه ای خرد کرده با یک قاشق سوپخوری کره 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در انتها به آن نمک و فلفل و جعفری خرد شده را بیفزائید. |
مرحله 2 | گوشت را دو بار چرخ کنید و یا پیاز رنده شده نمک فلفل سماق و زعفران آبکرده مخلوط کرده در تابه ریخته و به شکل کباب برش دهید |
مرحله 3 | گوجه فرنگی را نصف کرده و فلفل دلمه ای را بصورت نوارهای باریک خرد کنید. |
مرحله 4 | قارچ را روی سطح کباب ریخته و روی قارچ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بریزید و با حرارت متوسط پخته تا آب آن کشیده شود. |