زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۱ کیلوگرم |
سرکه سیب ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱/۴ لیوان |
سیر ۴ حبه |
پیاز ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
برگ بو ۴ عدد |
برگ نعنا ۱ عدد |
چوب دارچین ۲ عدد |
مرحله 1 | در ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافی آن را بگیرید و به شكل مربعی خرد كنید و داخل ظرفی ریخته و پیاز را رنده كرده و به همراه سیرهای له شده ، روغن ، سرکه ، نمک ،فلفل،برگ بو،چوب دارچین و برگ نعنا خوب مخلوط كنید. |
مرحله 2 | مخلوط را داخل ظرف دردار بگذارید یا روی ظرف را با سلفون خوب پوشش دهید و به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود. |
مرحله 3 | پس از مدت زمان لازم برای استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید ( یک پیاز باقی مانده را خرد کنید و لابلای هر گوشت تکه ای پیاز قرار دهید ) |
مرحله 4 | سیخ های کباب را روی حرارت ذغال یا حرارت گاز قرار دهید و بچرخانید تا تمام سطح کباب برشته شود. |