زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ران بره ۶۰۰ گرم |
کدو حلوایی ۴۰۰ گرم |
نخود پخته ۴۰۰ گرم |
برگ جعفری ۱/۲ پیمانه |
پیاز قرمز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری |
برگ رزماری ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کدو تنبل را پوست کنده، تخمهها را جدا کنید و به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 2 | گوشت ران بره را به صورت مکعبهای 2 سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 3 | اگر از نخود خام استفاده میکنید حدود 200 گرم کافیست که با آب به مدت 4 تا 5 ساعت بپزید تا خوب مغزپخت شود، اگر از کنسرو نخود استفاده میکنید آن را آبکش کنید. |
مرحله 4 | پیازهای قرمز را به صورت خلالهای نازک خرد کنید. |
مرحله 5 | فلفل دلمهای قرمز بزرگ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 6 | فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
مرحله 7 | همه ادویهها را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و رزماری را نیز به این مخلوط اضافه کنید. اگر رزماری تازه ندارید یک قاشق مرباخوری پودر رزماری استفاده کنید. |
مرحله 8 | حالا فلفل دلمهایها و کدوهای آماده شده را به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید. ½ قاشق مرباخوری از مخلوط ادویهها را روی آنها بپاشید. سپس اجازه دهید آنها به مدت 20 دقیقه بپزند تا کدو نرم شود. |
مرحله 9 | مخلوط باقیمانده ادویهها را روی تکههای گوشت گوسفند بریزید و خوب به هم بزنید تا گوشت کاملا با ادویهجات آغشته شود. |
مرحله 10 | گوشتها و پیازها را بصورت یک در میان به سیخ بکشید. حالا سیخها را روی حرارت متوسط تا بالا، روی سینی فر که آن را با روغن چرب کردهاید، یا روی باربیکیو کباب کنید. |
مرحله 11 | هر چند وقت یکبار سیخها را بگردانید تا گوشت به طور یکنواخت کباب شود. گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پخت آنها به میزان دلخواهتان رسید روی آتش نگهدارید. |
مرحله 12 | مخلوط فلفل و کدوی گریلشده را با نخود پخته و جعفری و آبلیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سیخهای کباب را به همراه این مخلوط سرو کنید. |