زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
شانه یا ران بره ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
سیب زمینی ۱ کیلوگرم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
کره فرانسوی ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
سبزیبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت ها را مکعبی خردکرده، سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. |
مرحله 2 | این مخلوط را روی گوشت بریزید.گوشت ها را زیر و رو کنید و 2ساعت بیرون از یخچال نگه دارید یا اگر در یخچال می گذارید چند بار ازیخچال بیرون بیاورید و زیرو رو کنید. |
مرحله 3 | سیب زمینی را در فر تنوری کنید.سپس دردیس بگذارید.وسط هردانه سیب زمینی را بشکافید و به اندازه ی 1 ت 2 فندق از کره فرانسوی لای ان بگذارید. |
مرحله 4 | گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت-پیاز-گوشت-فلفل-گوشت-گوجه فرنگی-گوشت)به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا کباب پز کباب کنید.این کباب را میتوانید با تره بار آب پز و تفت داده درکره سرسفره بگذارید. |