زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله گوساله ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فیله گوساله را شسته و خشک کنید و به طول روی سطح مناسب قرار داده و قبضه کرده و برش بزنید، فیله های مرغ را نیز به دو یا سه قسمت تقسیم کنید (بسته به اندازه فیله). |
مرحله 2 | سپس گوشت و مرغ را با گوشت کوب کمی بکوبید تا نرم شوند. |
مرحله 3 | برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمیخواهد. |
مرحله 4 | گوشت سینه مرغ را با زعفران، آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود. |
مرحله 5 | 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، پیاز و فلفل دلمهای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید. |
مرحله 6 | آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید |
مرحله 7 | سپس به ترتیب ۲ تکه از گوشت قرمز و ۲ تکه از گوشت مرغ به سیخ بکشید و این ترتیب را ادامه دهید تا وزن هر سیخ به حدود ۱۵۰ گرم برسد. |
مرحله 8 | سپس کمی با گوشت کوب آنها را بکوبید تا به هم نزدیک شوند و مرز بین آنها کمتر پیدا شود |
مرحله 9 | کباب ها در عین پختگی نباید خشک شوند، حال با فرچه یا چنگال کره را روی کباب ها مالیده و کمی نمک روی آن بپاشید. |
مرحله 10 | ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی گوشت ها حالت برشتگی پیدا کند سپس اگر تکه های گوشت را کمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی کباب ها به پخت کامل برسند این عمل را روی منقل گازی نیز می توان انجام داد. |
مرحله 11 | کباب ها را در ظرفی قرار داده با گذاشتن تکه نانی روی آنها از سیخ خارج کنید و با ریحان و گوجه فرنگی تزئین کرده و با دوغ و نان سنگک سرو کنید. |