سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی کباب بختیاری گیاهی

کباب بختیاری گیاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
سویا ۱۰۰ گرم
پنیر ۱/۲ بسته
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
کباب بختیاری گیاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب بختیاری گیاهی
روش ساخت
مرحله 1سویاها را همراه با مقداری زردچوبه و ادویه دلخواه داخل آب گرم به مدت 30 دقیقه خیس کنید. سیر را ریز رنده کنید. روغن مایع و آبلیمو هم به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کنار بگذارید. پنیر را به‌اندازه تکه‌های سویا خرد کنید. آن را هم کنار بگذارید.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سویاهای خیس‌خورده را از آب خارج کرده و در سبدی بریزید، سپس آن‌ها را همراه با تکه‌های پنیر داخل مخلوط سیر و آبلیمو قرار دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. به‌آرامی هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های سویا و پنیر بروند. ظرف را به مدت 3-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3حالا کباب‌ها را آماده کنید. سویاها و تکه‌های پنیر را یکی در میان به سیخ‌های چوبی بکشید. سیخ‌ها را داخل ظرف یا سینی فر چرب شده بچینید. ظرف را داخل فر قرار دهید تا کباب‌ها طلایی شوند.
مرحله 4كباب بختياري گياهي آماده است. آن را همراه با برنج زعفراني و گوجه كبابي سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین