زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سویا ۱۰۰ گرم |
پنیر ۱/۲ بسته |
سیر ۱ حبه |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سویاها را همراه با مقداری زردچوبه و ادویه دلخواه داخل آب گرم به مدت 30 دقیقه خیس کنید. سیر را ریز رنده کنید. روغن مایع و آبلیمو هم به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کنار بگذارید. پنیر را بهاندازه تکههای سویا خرد کنید. آن را هم کنار بگذارید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سویاهای خیسخورده را از آب خارج کرده و در سبدی بریزید، سپس آنها را همراه با تکههای پنیر داخل مخلوط سیر و آبلیمو قرار دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. بهآرامی هم بزنید تا مواد به خورد تکههای سویا و پنیر بروند. ظرف را به مدت 3-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | حالا کبابها را آماده کنید. سویاها و تکههای پنیر را یکی در میان به سیخهای چوبی بکشید. سیخها را داخل ظرف یا سینی فر چرب شده بچینید. ظرف را داخل فر قرار دهید تا کبابها طلایی شوند. |
مرحله 4 | كباب بختياري گياهي آماده است. آن را همراه با برنج زعفراني و گوجه كبابي سرو کنید. |