سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر کاکولی

کاکولی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
شیره خرما ۱/۲ پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱/۲ پیمانه
کاکولی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاکولی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند
مرحله 2سپس آرد وروغن وشکروشیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد
مرحله 3سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید بدورش آرد بپاشید ودر ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند
مرحله 4سپس فر را روشن کرده با درجه۱۷۵سانتیگراد
مرحله 5سینی فر را چرب کنید وکمی دستتان راچرب کنید وخمیر را ورز بدهید تا هواش خارج بشه وسپس چانه هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر
مرحله 6وروش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر به مدت سی دقیقه بگذارید
مرحله 7بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند!نوش جان!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین