زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گلاب ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۱۵۰ گرم |
کدو حلوایی ۲۵۰ گرم |
شیر ۱/۴ پیمانه |
شکر ۸۰ گرم |
گردو ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
دارچین ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد، نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید |
مرحله 2 | تخم مرغ رو با شکر کمی هم بزنید سپس کدو حلوایی شیر، گلاب، پودر هل و دارچین رو اضافه کنید |
مرحله 3 | مخلوط آرد رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید و یک ساعت در دمای محیط قرار دهید |
مرحله 4 | تابه نچسبی رو روی حرارت ملایم قرار دهید روغن بریزید تا گرم بشه |
مرحله 5 | یک ملاقه کوچک از مواد رو داخل تابه بریزید وقتی کمی خودشو گرفت ( حدود ۲ دقیقه) طوریکه با کفگیر قابل بلند کردن باشه کمی گردوی پودر شده وسط آن بریزید و بوسیله کفگیر و قاشق دو لبه کاکا را روی هم بیارید تقریبا شبیه قطاب میشه |
مرحله 6 | هر دو طرف کاکا را سرخ کنید |
مرحله 7 | کاکای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود |