سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها کاک (یوخه)

کاک (یوخه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
آب ۵۰ میلی لیتر
روغن ۵۰ گرم
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قند ۱۶۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر بادام ۱/۲ پیمانه
کاک (یوخه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاک (یوخه)
روش ساخت
مرحله 1 ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و 50 میلی لیتر آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بماند و پف کند.
مرحله 2روغن را آب (ذوب) کنید و در ظرف دیگری بریزید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم زنید و به روغن اضافه کنید
مرحله 3مایه خمیر آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ بیفزایید و به همزدن ادامه دهید.
مرحله 4آرد را اضافه کنید و آنقدر هم زنید که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت استراحت دهید.
مرحله 5اگر خمیر شل بود، می‌توانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.
مرحله 6خمیر آماده را لوله کرده و به اندازه های یکسان چانه کنید و چانه ها را با وردنه باز کنید و با وردنه‌ای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقه‌های نازک خمیر را یک ماهیتابه بزرگ انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید.
مرحله 7پیش از آنکه خنک شوند، روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشار مناسب وردنه بکشید.
مرحله 8در پایان با فاصله های 3 سانتی متری و به شکل اریب ببرید. کاک را در ظرف در بسته نگهداری کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین