زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۴ قاشق غذا خوری |
آب ۲ لیوان |
شکر ۸ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری |
گلاب ۸ قاشق غذا خوری |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم |
مرحله 2 | بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره |
مرحله 3 | شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم |