سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی کاچی

کاچی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۳/۴ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
روغن حیوانی ۱ پیمانه
زردچوبهبه مقدار لازم
آب ۵ لیوان
پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
خلال پستهبه مقدار لازم
کاچی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاچی
روش ساخت
مرحله 1آرد گندم را داخل قابلمه یا ماهی تابه مناسبی بریزید با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا خامی آرد گرفته شود (بوی تفت خوردن آرد به مشام برسد).
مرحله 2در این زمان آرد برنج را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا اینکه خامی آرد برنج نیز گرفته شود (مجددا بوی تفت خوردن آرد به مشام برسد).
مرحله 3آردها را داخل قابلمه مناسبی الک کنید و روغن را اضافه و کمی به کاچی هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 4در صورت تمایل زردچوبه را هم اضافه کنید و یکی دو تاب دهید، در این مرحله شکر را اضافه و بلافاصله مقداری از آب را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید.
مرحله 5پودر زعفران را با یکی دو قاشق آب جوش حل کرده روی بخار کتری (کمترین قدرت ) به مدت 2-3 دقیقه دم کنید و نیمی از زعفران را اضافه کنید.
مرحله 6مابقی آب را به همراه گلاب در حال زدن کم کم اضافه کنید تا جوشیده و غلیظ شود.
مرحله 7در آخر وانیل و مابقی زعفران دم کرده را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا با حرارت خیلی کم جا بیفتد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین