زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بزرک ۱ لیوان |
بزرک ۱/۴ لیوان |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۲ لیوان |
روغن کرمانشاهی ۱ لیوان |
مرحله 1 | هردو بزرک را پاک میکنیم تا سنگ ریزه ای نمانددر تابه ای تفت میدهیم زود زود چک میکنیم تا نسوزد حدو۵الی ۷دقیقه طول میکشد تابوی خامی اش برود.بعدازاینکه سردشد در آسیاب کن آسیابش میکنیم (هردوبزرک را باهم). |
مرحله 2 | آرد را در قابلمه ای ریخته تفت میدهیم وبعد بزرک های پودر شده رو به آرد اضافه میکنیم |
مرحله 3 | آبجوش را در چند مرحله اضافه میکنیم وبلافاصله روغن و زعفرون رو هم میریزیم تو قابلمه بایدخیلی سریع هم بزنیم تاگلوله نشود درب قابلمه را باشعله خیلی کم میزاریم تا۵۰دقیقه خوب بپزد.باشکر ویاعسل میل کنید. |