سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک کدو حلوایی با رویه پنیر خامه ای

کاپ کیک کدو حلوایی با رویه پنیر خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱۹۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری
دارچین ۱.۵ قاشق چای خوری
زنجبیل ۳/۴ قاشق چای خوری
میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱۱۳ گرم
پوره کدو حلوایی ۱ فنجان
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
کره ۱۱۳ گرم
پودر شکر ۱۳۰ گرم
کاپ کیک کدو حلوایی با رویه پنیر خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک کدو حلوایی با رویه پنیر خامه ای
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف 12 قالب مافین با اندازه ی استاندارد را با کاغذ یا فویل کاپ کیک بپوشانید.
مرحله 2در یک کاسه ی کوچک، ادویه ها (دارچین، میخک، زنجبیل آسیاب شده و جوز) را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3حالا آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و 2 قاشق از مخلوط ادویه را در یک کاسه ی متوسط الک کنید. با یک همزن همه را هم بزنید و کنار بگذارید. .
مرحله 4کمی ادویه باقی می ماند که بعداً برای تزئین کاپ کیک های رویه کشی شده از آن استفاده می کنیم.
مرحله 5در یک کاسه ی بزرگ با استفاده از یک مخلوط کن دستی با سرعت متوسط کره و شکر قهوه ای را با هم بزنید تا مخلوط و پفکی شوند.
مرحله 6یک تخم مرغ اضافه کنید سپس سرعت مخلوط کن را کم کنید و بزنید تا مخلوط شوند. سپس همین کار را با تخم مرغ دوم تکرار کنید.
مرحله 7بعد عصاره وانیل و نیمی از پوره ی کدو حلوایی را اضافه کنید. سرعت مخلوط کن را پایین بیاورید و بزنید تا مخلوط شوند. نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید سپس سرعت مخلوط کن را پایین بیاورید و بزنید تا مخلوط شوند. حتماً گاه به گاه دور کاسه را بتراشید و در آن بریزید.
مرحله 8سپس همین کار را با باقی پوره ی کدو حلوایی و مخلوط آرد تکرار کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
مرحله 9هر قالب مافین را تا 3/4 حجم آن پر کنید. این خمیر بایستی برای 12 کاپ کیک کافی باشد.
مرحله 10کاپ کیک کدو حلوایی را 20 تا 26 دقیقه در فر بپزید. در فر ما 23 دقیقه طول می کشد. برای اینکه ببینید آماده شده یک خلال دندان را در وسط یکی از کاپ کیک ها فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کاپ کیک ها آمده اند.
مرحله 11 یک روش امتحان دیگر این است که به آرامی روی یکی از کاپ کیک ها ضربه بزنید. اگر کاپ کیک دوباره بالا آمد یعنی پخته اند. اگر فرو رفتگی به جا ماند یعنی کمی زمان دیگر لازم دارند. وقتی پختند بگذارید کاپ کیک ها قبل از مالیدن رویه کاملاً خنک شوند.
مرحله 12رویه ی پنیر خامه ای
مرحله 13 برای درست کردن رویه، با استفاده از یک مخلوط کن دستی پنیر خامه ای و کره را با هم بزنید تا پفکی شوند. 1/3 شکر پودری را اضافه کنید سپس سرعت مخلوط کن را کم کنید و بزنید تا ترکیب شوند. همین کار را با 1/3 دیگر شکر پودری تکرار کنید. لبه های کاسه را بتراشید و در آن بریزید و همان کار را با 1/3 پایانی تکرار کنید.
مرحله 14سپس عصاره وانیل، عصاره بادام و شیر را استفاده کنید سپس با مخلوط کن دستی با سرعت کم بزنید تا رویه زده شده و پفکی شود.
مرحله 15زمانی که کاپ کیک ها خنک شدند با استفاده از یک چاقو یا قیف رویه را روی کاپ کیک ها بمالید.
مرحله 16سپس کمی از مخلوط ادویه را که از قبل مانده بود روی هر کاپ کیک بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین