زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۵۰ گرم |
شکر ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن مایع ۲۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب ۱۰۰ گرم |
پودر ژله ۱ بسته |
مرحله 1 | تخم مرغ ها را با چنگال میزنیم تا باز بشن سپس وانیل و شکر را اضافه میکنیم و با همزن با دور متوسط هممیزنیم تا کرم و کشدار بشن؛ |
مرحله 2 | وقتی مخلوط کرم و کشدار شد روغن مایع را اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه در حدی که مایه یکدست بشه هم میزنیم؛ |
مرحله 3 | پودر ژله هندوانه را در آب جوش حل میکنیم و اجازه میدیم هم دمای محیط بشه؛سپس به مایه اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن؛ اگر کمرنگ بود میتونین بهش رنگ خوراکی اضافه کنین تا ی قرمز خوشرنگ به مایه بده؛ |
مرحله 4 | حال مخلوط خشک(آرد؛ بیکینگ پودر؛ نمک) که از قبل ۳مرتبه الک کرده ایم را به مخلوط اضافه و در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم؛ |
مرحله 5 | مایع کاپ کیک را درون کپسول های کاغذی که در قالب مافین قرار داده ایم میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم؛ |
مرحله 6 | بعد از پخت کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته که بهش رنگ سبز زده ایم تزئین میکنیم؛ |