سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک پنیری

کاپ کیک پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱.۵ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شیر خشک ۱ لیوان
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
کاپ کیک پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک پنیری
روش ساخت
مرحله 1دو لیوان سر خالی آرد را با یک قاشق غذا خوری پر بکین پودر سه بار الک کرده وکنار بذاریدبرای اینکه تخم مرغ نداره این کیک، من نصف ق چ جوش شیرین هم میزنم وبا آرد الک می کنم دلخواه است ولی بافت کیک را خیلی پوک می کنه. 
مرحله 2حدود سه تا تکه پنیر فتای نسبتا نرم اندازه قوطی کبریت یا حدودا 100گرم را از قبل توی آب بذارید تا خوب بی نمک بشه منظورم پنیر خامه ای نیست همون پنیرهای صبحانه را می گم مثل روزانه ومیهن که نرم است وبعد با چنگال خوب له کنید و توی قیف بریزید ماسوره نیاز نداره .
مرحله 3یک ونیم پیمانه آب معمولی را بانصف پیمانه شکر مخلوط کنید اگر شیرین تر دوست دلرید تا یک لیوان جا داره شکر بریزید نیاز به هم زن برقی نیست با هم زن دستی اینکارو کنید
مرحله 4وبعد یک دوم پیمانه روغن مایع که من روغن زیتون ریختم وکمی مخلوط کنید بعد یک پیمانه شیر نیدو ( یا هر شیر خشکی که طعمش را دوست دارید نمیتونید حذفش کنید جایگزین هم نداره )بسیار طعم خوبی به کیک میده و شیر را هم مخلوط کنید ودر آخر آرد وبکین پودر الک شده را اضافه و خوب مخلوط کنید
مرحله 5کف قالب 20سانتی را کاغذ روغنی بیندازید و دیواره را هم چرب و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را بگیریدیا با ارده چرب کنید ومواد را درون قالب ریخته و سطحش را صاف کنید و سر قیف را قیچی کنید و پنیر له شده را بصورت دورانی روی کیک بریزید وسیاه دانه بپاشید
مرحله 6ودر فری که از قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید بمدت تقریبی 45دقیقه یا 50دقبقه دمای فرها فرق داره تا تست شما تمیز بیرون بیاد وبعد روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه واز فر که خارج کردید با برس عسل روی کیک بمالید فوق العاده طعم خوشایندی داره ترکیب عسل و پنیر .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین