سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک پسته

کاپ کیک پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۱۲ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
کره ۱۱۳ گرم
شکر ۱۵۶ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۶۰ میلی لیتر
پسته ۶۶ گرم
کاپ کیک پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک پسته
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای180درجه گرم کنید
مرحله 2آرد،نشاسته ذرت،بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
مرحله 3شکر و کره را با همزن در حدی بزنید که کرمی شده و فرم بگیرد
مرحله 4تخم مرغ هارا تک تک اضافه کنید سرعت همزن را کم کرده و یک سوم آرد را بریزید و هم بزنید
مرحله 5دوباره یک سوم آرد را ریخته اندکی مخلوط کنید سپس شیر را افزوده و درپایان بقیه آرد را بریزید و تنها در حد مخلوط شدن هم بزنید
مرحله 6اکنون پودر پسته را افزوده و مواد را فولد کنید
مرحله 7مواد را داخل 12 قالب مافین که از قبل کاغذ مخصوص انداخته اید تا دو سوم قالب بریزید
مرحله 8و با دمای 180درجه حدود ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین