زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
کره ۱/۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب پرتقال ۱/۴ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری |
اسانس وانیل ۲-۱ قطره |
پنیر خامه ای ۱/۳ لیوان |
پودر قند ۲ لیوان |
عسل ۲ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
اسانس وانیل ۱-۲ قطره |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. |
مرحله 2 | آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. |
مرحله 3 | قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا25دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود. |
مرحله 4 | طرز تهیه کِرِم مخصوص: |
مرحله 5 | پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. |
مرحله 6 | همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند. |
مرحله 7 | وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید. |