زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
کره ۱۱۵ گرم |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه ی کاپ کیک وانیلی طبق روال تهیه انواع کیک ها،ابتدا فر را روشن کرده و دمای ان را روی ۳۷۵درجه فارنهایت یا ۱۵۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا حسابی داغ شود و بعد به سراغ کاپ کیک ها بروید. |
مرحله 2 | کره را که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و آنقدر با همزن بازنید تا حالت پف پیدا کند. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. |
مرحله 4 | آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلط کرده و روی مواد قبلی الک کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 5 | در نهایت شیر و وانیل را نیز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید. |
مرحله 6 | داخل قالبهای کاپ کیک یا فنجانهای مورد نظر کاغذ روغنی یا کپسول کاپ کیک قرار دهید و مواد را به صورت مساوی داخل قالبها بریزید. |
مرحله 7 | قالبها را داخل فر قرار دهید و 18 دقیقه زمان بدهید تا کیک شما پخته شود. |
مرحله 8 | وقتی کاپ کیکها پخته شدند، یکی از آنها را با نوک چاقو تست کنید، اگر موقع خارجکردن چاقو چیزی به آن نچسبیده بود، فر را خاموش کنید و اجازه دهید کاپ کیکها داخل همان قالب خنک شوند |
مرحله 9 | کاپ کیکهای ساده خنکشده را از قالب درآورید و روی آنها را با خامه فرمگرفته یا شکلات آب شده و یا هر چیزی که خودتان مایلید تزیین نمایید. |