سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک هندوانه ای

کاپ کیک هندوانه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
کره ۶ قاشق سوپ خوری
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیچند قطره
مواد لازم0
خامه‏ ۲ پیمانه
پودر ژله ۱ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکیچند قطره
شکلاتبه مقدار لازم
کاپ کیک هندوانه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک هندوانه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کپسول های مخصوص مافین را داخل قالب ها قرار دهید.
مرحله 2کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شوند، سپس سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. خامه و وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 3آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مواد حل شود. بعد بقیه آرد را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. در انتها رنگ سبز را اضافه کنید و آن را خوب با مواد مخلوط کنید تا خمیر شما سبز رنگ شود.
مرحله 4سه چهارم از قالب ها را با خمیر حاصل پر کنید، سپس آن ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. بعد آنها را از فر خارج کنید تا کاملا خنک شوند.
مرحله 5در این مرحله خامه را آماده کنید. در ظرف مناسبی خامه فرم گرفته را با پودر ژله و رنگ خوراکی خوب مخلوط کنید تا خامه قرمز رنگی حاصل شود.
مرحله 6خامه را داخل ماسوره بریزید و روی کیک ها را تزیین کنید. در انتها شکلات ها را روی آنها بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین