زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد |
آرد کامل ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۳/۴ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
خامه ترش ۱/۱/۴ پیمانه |
شکلات ۲۵۰ گرم |
گاناش ایرلندیبه مقدار لازم |
آیسینگبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره و تخممرغ را 30 دقیقه قبل از آغاز کار بیرون بگذارید. در این فاصله، کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید، سپس روی آنها آرد بپاشید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه، آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
مرحله 4 | سپس، سفیدههای تخممرغ را یکییکی بریزید و در هر مرتبه حسابی هم بزنید. در این مرحله باید مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با همان سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. |
مرحله 5 | در آخر خامه ترش یا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مایه، هم بزنید. |
مرحله 6 | حدود 2.5 پیمانه از مایه را داخل یک کاسه بریزید، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید. |
مرحله 7 | در این مرحله باید یک طرف قالبها را با مایه سفید و طرف دیگر را با مایه شکلاتی پر کنید. دوسوم قالبها را پر کنید تا جا برای پف کردن کیکها وجود داشته باشد. |
مرحله 8 | آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخته شدن، 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس روی آنها، گاناش و آیسینگ ایرلندی بریزید و اگر دوست داشتید با پودر قهوه تزئین کنید. |
مرحله 9 | برای تهیه آیسینگ، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق غذاخوری خامه و ¼ قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 10 | برای تهیه گاناش خامهای نیز نصف پیمانه خامه فرمگرفته، 500 گرم شکلات تلخ و یک قاشق غذاخوری خامه نیاز دارید. خامه فرمگرفته را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، شکلات را اضافه کنید بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. |