سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک های سفید و سیاه

کاپ کیک های سفید و سیاه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۸ نفر
مواد لازم
کره ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
آرد کامل ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه ترش ۱/۱/۴ پیمانه
شکلات ۲۵۰ گرم
گاناش ایرلندیبه مقدار لازم
آیسینگبه مقدار لازم
کاپ کیک های سفید و سیاه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک های سفید و سیاه
روش ساخت
مرحله 1کره و تخم‌مرغ را 30 دقیقه قبل از آغاز کار بیرون بگذارید. در این فاصله، کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید، سپس روی آنها آرد بپاشید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 4 سپس، سفیده‌های تخم‌مرغ را یکی‌یکی بریزید و در هر مرتبه حسابی هم بزنید. در این مرحله باید مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و با همان سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله 5 در آخر خامه ترش یا شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن مایه، هم بزنید.
مرحله 6حدود 2.5 پیمانه از مایه را داخل یک کاسه بریزید، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید.
مرحله 7در این مرحله باید یک طرف قالب‌ها را با مایه سفید و طرف دیگر را با مایه شکلاتی پر کنید. دوسوم قالب‌ها را پر کنید تا جا برای پف کردن کیک‌ها وجود داشته باشد.
مرحله 8آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخته شدن، 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس روی آنها، گاناش و آیسینگ ایرلندی بریزید و اگر دوست داشتید با پودر قهوه تزئین کنید.
مرحله 9برای تهیه آیسینگ، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق غذاخوری خامه و ¼ قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 10برای تهیه گاناش خامه‌ای نیز نصف پیمانه خامه فرم‌گرفته، 500 گرم شکلات تلخ و یک قاشق غذاخوری خامه نیاز دارید. خامه‌ فرم‌گرفته را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، شکلات را اضافه کنید بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین