زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۳/۴ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق مربا خوری |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | در ابتدا فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. |
مرحله 2 | آرد و بیکینگ پودر و پودر نسکافه و پودر کاکائو رو سه بار الک میکنیم. |
مرحله 3 | در ابتدا تخم مرغی که هم دمای محیط هست رو با وانیل و شکر تا اندازه ای با همزن میزنیم که کشدار و سفید شه. |
مرحله 4 | در مرحله بعدی شیر همدمای محیط و روغن رو اضافه میکنیم و تا حدی که با مواد تخم مرغی مخلوط شه هم میزنیم. |
مرحله 5 | حالا همزن رو کنار گذاشته و آرد رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی و آرام هم میزنیم . |
مرحله 6 | حالا برای راحتی کار موادمون رو با ملاقه داخل قالبای کاغذی پاپ کیک میریزیم،تا دو سومش رو هم میشه از مایع کیک ریخت |
مرحله 7 | این قالبای کاغذی رو داخل سینی فر گذاشته و به مدت تقریبی سی دقیقه میزاریم پخته شه .البته بعدبیست دقیقه وقتی عطر کیک بیرون اومد با خلال دندون تست میکنیم که پخته یا نه. |