زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۳/۴ پیمانه |
آرد کامل ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری |
موز ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۳ پیمانه |
خامه ترش ۱/۴ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱ پیمانه |
خامهبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
خامه ۲ لیتر |
مرحله 1 | تخممرغ و کره را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله، قالبهای مافین را با روغن چرب کنید یا داخل آنها کاغذ روغنی مخصوص مافین بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، موز، شیر، خامه ترش و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. به آرامی شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس تخممرغها را یکباره اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که پف کنند. |
مرحله 4 | مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید. با کف قاشق سطح آنها را صاف کنید. به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند. 5 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند و سپس از قالب خارج کنید. |
مرحله 5 | خامهفرمگرفته را داخل قیف قنادی بریزید و روی کاپکیکها بگذارید. روی آنها شکلات آب شده بریزید و با آلبالوی شیرین یا آجیل موردعلاقه تزئین و سرو کنید. |