زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۴ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
آب پرتقال ۳ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پوست پرتقال ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | اول تخم مرغ ، شکر و وانیل را درون ظرف مناسب ریخته و خوب با همزن برقی مخلوط کنید طوری که حجم تخم مرغ دوبرابر بشه و شیری رنگ بشه حدود 10 دقیقه هم زدن کافیه . |
مرحله 2 | سپس روغن و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه کنید و با هم زن دستی مخلوط کنید. |
مرحله 3 | آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو دو بار الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید |
مرحله 4 | اکنون آب پرتقال را به ترکیب قبلی اضافه کنید و تا زمانی که مایعی یکدست به دست بیاد با همزن دستی مخلوط کنید. |
مرحله 5 | حال فنجان های را برای کاپ کیک های خود انتخاب کنید و خوب چرب کنید و تا نصف حجم آن را از مایع خمیری که تهیه کردید پر کنید |
مرحله 6 | فنجان ها رو درون آب جوش در قابلمه قرار دهید ارتفاع آب جوش تا نصف فنجان ها باشد درب قابلمه را دم کنی بگذارید درب قابلمه رو ببندید و به مدت 15 دقیقه روی شعله گاز گرما دهید بعد از این زمان شعله را خاموش کنید وتا 15 دقیقه درب قابلمه را باز نکنید تا کاپ کیک ها خوب مغز پخت شوند . |
مرحله 7 | فنجان ها را خارج کنید بعد از خنک شدن فنجان ها کاپ کیک ها را به آرامی خارج کنید و با چیزای دلخواه تزیین کنید و در ظرف شیرینی سرو کنید . |