زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بستنی ۱ عدد |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۱ پیمانه |
شکلات ۴۵۰ گرم |
آب ۱/۴ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ترش ۱/۲ پیمانه |
بستنیبه مقدار لازم |
نارگیل ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | قالبهای مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. 30 ثانیه کافی است. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید. |
مرحله 4 | مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت همزن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید. |
مرحله 5 | سپس مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید. |
مرحله 6 | قالبها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. |
مرحله 7 | پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید. |
مرحله 8 | برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیملیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند |