سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آلمانی کاپ کیک شکلاتی آلمانی

کاپ کیک شکلاتی آلمانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
بستنی ۱ عدد
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد کامل ۱ پیمانه
شکلات ۴۵۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ترش ۱/۲ پیمانه
بستنیبه مقدار لازم
نارگیل ۲/۳ پیمانه
کاپ کیک شکلاتی آلمانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک شکلاتی آلمانی
روش ساخت
مرحله 1قالب‌های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
مرحله 2در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. 30 ثانیه کافی است. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید.
مرحله 4مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت هم‌زن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
مرحله 5سپس مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
مرحله 6قالب‌ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 7پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
مرحله 8برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیم‌لیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین