سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک شکلات تلخ با خامه شکلاتی

کاپ کیک شکلات تلخ با خامه شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
کره ۱ پیمانه
گردو ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته ۱.۵ پیمانه
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
کاپ کیک شکلات تلخ با خامه شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک شکلات تلخ با خامه شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب‌های مافین را با کپسول‌های مخصوص بپوشانید و کنار بگذارید. شکلات را خرد کنید و همراه با کره داخل ظرفی بریزید.
مرحله 2ظرف را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب شده و خوب با هم مخلوط شوند. مغز گردو را داخل مخلوط‌کن بریزید تا کاملا ریز شود، سپس به مواد داخل کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با شکلات آغشته شود.
مرحله 3در ظرف دیگری شکر، تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شوند. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید، سپس به‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مرحله 4مایه کیک را داخل قالب‌های مافین بریزید، سپس قالب‌ها را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک‌ها آماده شوند. وقتی کیک‌ها پختند، قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس کیک‌ها را از قالب‌ها جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
مرحله 5در این فاصله خامه شکلاتی را آماده کنید؛ به این صورت که خامه فرم گرفته و شکلات آب شده را با همزن برقی خوب بزنید، سپس آن را داخل قیف آشپزی بریزید و با ماسوره دلخواه روی کیک‌های خنک شده را تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین