زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
شیر ۱ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
وانیل ۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
خلال بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ خرد کرده ،سپس وانیل ،وبعد شکر را اضافه میکنیم ،مواد را با همزن برقی هم میزنیم در حدی که کرم رنگ وحالت کشدار پیدا بکند در حد دو سه دقیقه ، سپس یک لیوان شیر را اضافه میکنیم ،بعد روغن مایع ،بکینگ پودر ،وآرد را کم کم اضافه میکنیم وبا لیسک مواد را هم میزنیم تا خوب باهم مخلوط شود . |
مرحله 2 | مواد را داخل سه ظرف جدا میکنیم به یک اندازه ،داخل ظرف اولی دوقاشق زعفران دمکرده غلیظ را اضافه میکنیم ،چون زعفران دمکرده آب داخلش استفاده کردیم ،پس دو قاشق آرد را اضافه میکنیم تا مواد غلیظ بشه ،بعد کنار میذاریم . |
مرحله 3 | ظرف دومی را با یک قاشق پودر کاکائو مخلوط وهم میزنیم وکنار میذاریم . |
مرحله 4 | ظرف سومی هم نیاز به اضافه کردن چیزی نداره وهمان طعم وانیلی خودش کافیه . |
مرحله 5 | قالب کاغذی مخصوص کاپ کیک را یک ذره چرب میکنیم ،ابتدا یک قاشق پر مواد زعفرانی داخل قالب میریزیم ،سپس مواد وانیلی ،وبعد مواد کاکائویی ،همینطور تمام قالب ها را از مواد پر میکنیم . |
مرحله 6 | سپس روی مواد کمی خلال بادام میریزیم ،وقالب ها داخل فر به مدت ۴۰دقیقه روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد ،تا کاپ کیک ها پخته بشن، بعد از پخت کاپ کیک های خوشمزه آماده شده است . |