زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۱ لیوان |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
زردآلوبه مقدار لازم |
شکر ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کرده و سفیده هارو با دور تند همزن ۳-۴دقیقه میزنیم تا خودش رو بگیره(مثل خامه فرم گرفته)و میزاریم یخچال تا آب نشه. |
مرحله 2 | کره که به دمای محیط رسیده رو تیکه تیکه می کنیم و با شکر خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و کمی رنگش روشن تر بشه |
مرحله 3 | زرده ها و وانیل رو اضافه کرده کمی هم میزنیم بعدش آرد رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم (با قاشق چوبی) در آخر تقریبا خمیر سفتی بدست میاد اصلا نگران نباشید چون دارید درست پیش میرید |
مرحله 4 | سفیده هارو طی۳مرحله اضافه کنید و آروم هم بزنید(با قاشق چوبی)حرکت دستتون رو تند نکنید و کاملا مخلوط بشه و در آخر بکینگ پودر رو اضافه می کنیم |
مرحله 5 | توی کپسول ها یه لایه از مواد بریزید و روش رو به میزان دلخواه تکه های زردآلو بچینید و روش دوباره مواد بریزیدطوری که فقط۲/۳قالب رو بگیره. |
مرحله 6 | حالا بزارید تو فری ک از قبل با دمای۱۷۵سانتی گراد گرم شده و به مدت۲۰الی۲۵دقیقه در فر بزارید؛نوش جان. |