زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن نباتی ۱/۱/۴ فنجان |
باترمیلک (شیرکره) ۱ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
آرد ۱.۵ فنجان |
شکر ۱/۳/۴ فنجان |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری |
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم |
پودر شکر ۱ فنجان |
عصاره وانیل ۲.۵ قاشق چای خوری |
خامه ۱/۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب کاپ کیک را با کاغذ مخصوص بپوشانید. |
مرحله 2 | در یک مخلوط کن تخم مرغ، شیر کره، روغن، سرکه سفید، عصاره وانیل و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط خوب ترکیب شود و به رنگ دلخواه شما برسد. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی متوسط مجزا آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مواد خشک را به مواد مرطوب به صورت نصف فنجان در هر نوبت اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن مخلوط کنید تا گلوله نشود. |
مرحله 5 | هر قالب کوچک را تا 3/4 حجم آن با خمیر پر کنید و 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آنها فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. زمانی که رویه را درست می کنید کاپ کیک ها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. |
مرحله 6 | رویه را درست کنید: |
مرحله 7 | در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر پودری را در آن الک کنید و بزنید تا مخلوط شود سپس عصاره وانیل را اضافه کنید. |
مرحله 8 | هر چه پنیر خامه ای به دیواره های ظرف چسبیده بتراشید و در آن بریزید سپس با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط را بزنید و خامه پر چرب سرد را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط آنقدر غلیظ شود که بشود با قیف آن را ریخت. |
مرحله 9 | رویه را در یک قیف بریزید و نوک دلخواه را به آن بزنید. رویه را روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و بلافاصله سرو کنید. |