سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک ردولوت با پنیر خامه ای

کاپ کیک ردولوت با پنیر خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
روغن نباتی ۱/۱/۴ فنجان
باترمیلک (شیرکره) ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
آرد ۱.۵ فنجان
شکر ۱/۳/۴ فنجان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
پودر شکر ۱ فنجان
عصاره وانیل ۲.۵ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۱/۳ فنجان
کاپ کیک ردولوت با پنیر خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک ردولوت با پنیر خامه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب کاپ کیک را با کاغذ مخصوص بپوشانید.
مرحله 2در یک مخلوط کن تخم مرغ، شیر کره، روغن، سرکه سفید، عصاره وانیل و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط خوب ترکیب شود و به رنگ دلخواه شما برسد.
مرحله 3در یک کاسه ی متوسط مجزا آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
مرحله 4مواد خشک را به مواد مرطوب به صورت نصف فنجان در هر نوبت اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن مخلوط کنید تا گلوله نشود.
مرحله 5هر قالب کوچک را تا 3/4 حجم آن با خمیر پر کنید و 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آنها فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. زمانی که رویه را درست می کنید کاپ کیک ها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
مرحله 6رویه را درست کنید:
مرحله 7در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر پودری را در آن الک کنید و بزنید تا مخلوط شود سپس عصاره وانیل را اضافه کنید.
مرحله 8هر چه پنیر خامه ای به دیواره های ظرف چسبیده بتراشید و در آن بریزید سپس با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط را بزنید و خامه پر چرب سرد را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط آنقدر غلیظ شود که بشود با قیف آن را ریخت.
مرحله 9رویه را در یک قیف بریزید و نوک دلخواه را به آن بزنید. رویه را روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین