زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
آرد سفید ۱/۱/۲ لیوان |
کره ۱۵۰ گرم |
شکر ۳/۴ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | کره و شکر رو کامل باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه توی یه ظرف دیگر بیکینگ پودر ، آرد و وانیل رو مخلوط کنید |
مرحله 2 | بعد شیر رو بریزید و هم بزنید و آخر سر به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن بزنید که خمیر نرم و یکدست بشه |
مرحله 3 | بعد توی قالب که از قبل چرب کردید (خیلی چرب نکنید) بریزید |
مرحله 4 | حتما وقتی خمیر رو توی قالب میریزید حدود نیم تا یک سانت از سر قالب رو خالی بذارین ک وقتی کاپ کیکاتون پف میکنه توی قالب فرم خودشو از دست نده و از قالب خارج نشه و توی حرارت زیاد نسوزه |
مرحله 5 | بعد قالب رو توی فر که از قبل روشن کردید بذارید و حدود نیم ساعت اجازه بدید تا کامل پخته بشند |
مرحله 6 | البته واسه من حدودا بیشتر از1 ساعت طول کشید چون من بعد از گرم کردن فر درجه حرارت رو خیلی کم کردم تا کیکها نسوزن |
مرحله 7 | وقتی که کیکهاتون پخته شدن قالب رو دربیارید و بذارید کامل خنک بشند و بعد از قالب خارجشون کنید |
مرحله 8 | حتما فراموش نشه که قبل از ریختن خمیر توی قالب کف و بدنه ی قالب رو چرب کنید بعد خمیر کیک رو بریزید |
مرحله 9 | وقتی کاپ کیک ها خنک شدن میتونید به دلخواه تزئین کنید. موفق باشید. |