سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک دبل شکلات

کاپ کیک دبل شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پودر کاکائو ۱/۲ فنجان
قهوه ۱/۱/۴ فنجان
شکلات ۱۲۰ گرم
آرد ۱/۱/۳ فنجان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
کاپ کیک دبل شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک دبل شکلات
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2آن اندازه قهوه دم کنید که 1 و 1/4 فنجان قهوه ی دم شده به اضافه ی یک فنجان برای نوشیدن دست بدهد.
مرحله 3زمانی که قهوه دم می کشد، کاغذ کاپ کیک را کف قالب های کاپ کیک قرار دهید و آن را کنار بگذارید.
مرحله 4 در یک کاسه، قهوه ی داغ، پودر کاکائوی شیرین نشده و شکلات تلخ را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ی بزرگ الک کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس کنار بگذارید.
مرحله 6در یک کاسه ی بزرگ دیگر با استفاده از یک همزن کره را 1 دقیقه بزنید و خامه ای کنید.
مرحله 7شکر سفید و قهوه ای را به کره اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که رنگ مخلوط روشن و پفکی شود هم بزنید و خامه ای کنید.
مرحله 8تخم مرغ اول را به مخلوط کره اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس تخم مرغ دوم را بزنید و هم بزنید. در آخر عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 9مخلوط آرد را به صورت 1/3 در هر نوبت به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 10با دقت مخلوط شکلات را به خمیر اضافه کنید و با یک کاردک یا قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 11با یک ملاقه ی بستنی کشی مخلوط را داخل قالب ها بریزید.
مرحله 12 16 تا 20 دقیقه تا زمانی که وقتی به کاپ کیک ها دست می زنید حالت فنری پیدا کرده باشند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین