زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر کاکائو ۱/۲ فنجان |
قهوه ۱/۱/۴ فنجان |
شکلات ۱۲۰ گرم |
آرد ۱/۱/۳ فنجان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۱/۲ فنجان |
شکر ۱/۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | آن اندازه قهوه دم کنید که 1 و 1/4 فنجان قهوه ی دم شده به اضافه ی یک فنجان برای نوشیدن دست بدهد. |
مرحله 3 | زمانی که قهوه دم می کشد، کاغذ کاپ کیک را کف قالب های کاپ کیک قرار دهید و آن را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | در یک کاسه، قهوه ی داغ، پودر کاکائوی شیرین نشده و شکلات تلخ را مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 5 | آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ی بزرگ الک کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس کنار بگذارید. |
مرحله 6 | در یک کاسه ی بزرگ دیگر با استفاده از یک همزن کره را 1 دقیقه بزنید و خامه ای کنید. |
مرحله 7 | شکر سفید و قهوه ای را به کره اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که رنگ مخلوط روشن و پفکی شود هم بزنید و خامه ای کنید. |
مرحله 8 | تخم مرغ اول را به مخلوط کره اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس تخم مرغ دوم را بزنید و هم بزنید. در آخر عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 9 | مخلوط آرد را به صورت 1/3 در هر نوبت به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 10 | با دقت مخلوط شکلات را به خمیر اضافه کنید و با یک کاردک یا قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 11 | با یک ملاقه ی بستنی کشی مخلوط را داخل قالب ها بریزید. |
مرحله 12 | 16 تا 20 دقیقه تا زمانی که وقتی به کاپ کیک ها دست می زنید حالت فنری پیدا کرده باشند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. |