زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲۵۰ گرم |
آرد ۱/۳ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱.۵ قاشق چای خوری |
ماست ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر رو روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.کره یا مارگارین، تخم مرغ ها و ماست رو به دمای محیط برسونید |
مرحله 2 | کره و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هربار خوب با همزن بزنید. |
مرحله 4 | ماست، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل رو اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 5 | آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کنید.اونا رو تو سه یا چهار مرحله به مایه اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید. |
مرحله 6 | تو قالب های کاپ کیک کپسول کاغذی بزارید ، یا اینکه دیواره اونا رو با کاغذهای کره یا کمی روغن چرب کنید. |
مرحله 7 | دوسوم قالب ها رو با مایه کیک پر کنید.به مدت حدود ۲۰ دقیقه این کاپ کیک های خوشمزه رو تو طبقه وسط فر بپزید(تست تمیزی خلال دندون نشونه پخت کامل کیکه) |