سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک با خامه پرتقالی

کاپ کیک با خامه پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۷ نفر
مواد لازم
ژلاتین ۸۵ گرم
پودر کیکبه مقدار لازم
پودینگ چیز کیک ۱ بسته
آب پرتقال ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن گیاهی ۱/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه‏به مقدار لازم
چوب بستنیبه تعداد لازم
کاپ کیک با خامه پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک با خامه پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2داخل قالب‌های مافین را با فویل بپوشانید. آنها را کنار بگذارید. دو قاشق چایخوری از ژلاتین پرتقالی را نیز جدا کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، بقیه ژلاتین، پودر کیک، پودینگ، آب پرتقال، تخم‌مرغ، روغن و وانیل را با یکدیگر با هم‌زن برقی و سرعت متوسط مخلوط کنید.
مرحله 4مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
مرحله 5آنها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 6خامه پرتقالی* را روی آنها بریزید. در گوشه‌ای از کیک‌ها نیز خامه وانیلی بریزید. در صورت تمایل، چوب بستنی داخل آنها قرار دهید و سرو کنید.
مرحله 7برای تهیه خامه پرتقالی* به ¼ قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال، 225 گرم پنیر خامه‌ای، نصف پیمانه کره، دو قاشق چایخوری وانیل و 6 پیمانه پودر قند نیاز دارید.
مرحله 8در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند.
مرحله 9به تدریج، پودر قند را اضافه کنید تا به غلظت موردنظر برسد. سپس ژلاتین پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید و هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید یک قطره رنگ غذا هم بزنید تا نارنجی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین