سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کاپ کیک آلبالو

کاپ کیک آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آلبالوبه مقدار لازم
لیمو ترش ۱ عدد
کاپ کیک آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاپ کیک آلبالو
روش ساخت
مرحله 1قبل از شروع کار فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید.
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و خوب هم بزنید تا سفید به شکل خامه فرم گرفته درآید.
مرحله 3آرد و وانیل و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید. به زرده زده شده روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 4سپس ترکیب آرد را به آنها بیفزایید. و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.و سفیده تخم مرغ را طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنید
مرحله 5یک لیموترش تازه را آب گرفته و با مخلوط کیک ترکیب کنید.پوست لیمو ترش را با رنده ی ریز رنده کرده و اضافه کنید.قالب کاپ کیک رو چرب کنید و مقداری آرد بپاشید.
مرحله 6مواد کیک رو در قالب بریزید و وسط آن یک آلبالو که هسته رو جدا کردید قرار بدید و تکه های خورد شده ی آلبالو رو در اطراف آن بزارید و با نوک یک چاقو کمی در خمیر فرو کنید و روی انها رو بپوشونید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی بشن.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین