زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
آلبالوبه مقدار لازم |
لیمو ترش ۱ عدد |
مرحله 1 | قبل از شروع کار فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید. |
مرحله 2 | زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و خوب هم بزنید تا سفید به شکل خامه فرم گرفته درآید. |
مرحله 3 | آرد و وانیل و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید. به زرده زده شده روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 4 | سپس ترکیب آرد را به آنها بیفزایید. و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.و سفیده تخم مرغ را طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنید |
مرحله 5 | یک لیموترش تازه را آب گرفته و با مخلوط کیک ترکیب کنید.پوست لیمو ترش را با رنده ی ریز رنده کرده و اضافه کنید.قالب کاپ کیک رو چرب کنید و مقداری آرد بپاشید. |
مرحله 6 | مواد کیک رو در قالب بریزید و وسط آن یک آلبالو که هسته رو جدا کردید قرار بدید و تکه های خورد شده ی آلبالو رو در اطراف آن بزارید و با نوک یک چاقو کمی در خمیر فرو کنید و روی انها رو بپوشونید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی بشن. |