زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
کدو ۳ پیمانه |
ماکارونی کاواتاپی ۲۲۵ گرم |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
قارچ ۲۲۵ گرم |
پیازچه ۳ عدد |
آرد کامل ۲ تکه |
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
پنیر فونتینا ۱۷۰ گرم |
ژامبون ۲ ورق |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک تابه مستطیل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه کوچک، کدو و دو قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 4 دقیقه در مایکروفر بپزید. پلاستیک را بردارید و کدو را پوره کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | پاستا را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. قارچ ها و پیازچه را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | آرد را اضافه کنید و یک دقیقه بیشتر تفت دهید. شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید، کدو و پاستا را اضافه کنید. |
مرحله 5 | نیمی از مخلوط را پاستا را داخل بشقاب بکشید، روی آن نیمی از پنیر را بریزید. بقیه پاستا را بریزید و دوباره پنیر بریزید. روی آنها ژامبون ها را قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید. |