سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر کاناپه تخم مرغ و پنیر

کاناپه تخم مرغ و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۶ نفر
مواد لازم
پیازچهبه مقدار لازم
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۳ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پرورده ۲۵۰ گرم
نان باگت ۲ عدد
کاناپه تخم مرغ و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاناپه تخم مرغ و پنیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید
مرحله 3کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید
مرحله 4نان ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا نان ها سرد شوند.
مرحله 5سیرها را رنده کنید و به همراه پنیر و سس مایونز داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود
مرحله 6سپس این سس را روی نان ها بزنید
مرحله 7تخم مرغ های پخته را رنده کنید و روی سس بریزید و در انتها مقداری پیازچه خرد شده یا شوید روی آن بپاشید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین