سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر کاناپ مرغ

کاناپ مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۱/۲ عدد
خیارشور ۲ عدد
هویج ۲ عدد
پیازچه ۱/۲ پیمانه
جعفری ۱/۲ پیمانه
مغز گردو ۳ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ۰ به مقدار لازم
کاناپ مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاناپ مرغ
روش ساخت
مرحله 1سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بپزید سپس اجازه دهید خنک شود و بعد با رنده ریز رنده کنید یا توی غذا ساز ریز کنید طوری که حالت پودری داشته باشه
مرحله 2هویج رو پوست گرفته و آبپز کنید و داخل غذاساز پوره کنید
مرحله 3همه مواد(مرغ، جعفری ساطوری شده، پوره هویج، خیار شور رنده شده، گردو، پیازچه) و رو با هم مخلوط کنید
مرحله 4سپس نمک و فلفل و سس مایونز و در صورت دلخواه کمی آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد اگر سس مایونز کم بود میتونید یه قاشق غذاخوری اضافه کنید
مرحله 5دو ورق نون تست برداشته و با کاتر دلخواه کاتر بزنید .دقت کنید باید از کاتری استفاده کنید که حتما حدود دو یا سه سانت دیواره داشته باشد
مرحله 6یکی از نون ها رو ته کاتر قرار دهید و داخل کاتر رو با مواد کاناپ پر کنید سپس صاف کنید و تا فشرده و یکدست بشه
مرحله 7دومین نون کاتر زده شده رو روی موادتون قرار دهید با دست کمی فشرده کنید و با فشار دست از زیر کاتر کاناپ رو از قالب خارج کنید
مرحله 8به دلخواه خود تزیین کنید میتوان از یک ورقه پنیر گودا کاتر زده شده برای روی کاناپ استفاده کرد من روی نون رو کمی سس مایونز زدم و با گوجه گیلاسی و لیمو تزیین کردم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین