زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۵ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
کره ۳۰ گرم |
ماست ۱/۲ پیمانه |
آویشن ۱ قاشق غذا خوری |
نعنا ۱ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
شیر (پرچرب)به مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی ها را پوست كنده و نگینی كنید و بعد از شستن با مقداری آب و نمك بپزید طوری كه بعد از پخت آب سیب زمینی اضافه نیاید و كاملا جذب سیب زمینی شود. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را هم جداگانه آبپز كرده و پوست بگیرید.كره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود. |
مرحله 3 | وقتی سیب زمینی پخته شد (میتوانید آن را له كنید)كره را به آن اضافه كنید و اجازه دهید كمی كره به خورد سیب زمینی رود.تخم مرغ های آبپز را رنده بزنید و به سیب زمینی اضافه كنید. |
مرحله 4 | ماست را با مقدار دلخواهی شیر(بسته به غلظت دلخواه)مخلوط كنید تا كاملا یكنواخت شوند،سپس ان را كم كم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط كنید.ادویه را هم به مواد اضافه كرده و سبزی های خشك را با دست كمی پودر كرده و به آن بیفزایید. |
مرحله 5 | مواد را كاملا مخلوط كنید تا یكنواخت شوند.روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه دار شود سپس روی پوره ها کمی فلفل بپاشید و سرو کنید. |