زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خلال پستهبه مقدار لازم |
قارچبه مقدار لازم |
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم |
پودر تخم شنبلیله ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
پودر یخ ۸ قاشق غذا خوری |
روغن ۸ قاشق چای خوری |
پودر نشاسته ۷ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرغ ۷۵۰ گرم |
مرحله 1 | سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید. |
مرحله 2 | نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید |
مرحله 3 | در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید |
مرحله 5 | سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید. |
مرحله 6 | بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود. |