سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ کالباس مرغ خانگی-2

کالباس مرغ خانگی-2
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
قارچبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
پودر تخم شنبلیله ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تخم رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر یخ ۸ قاشق غذا خوری
روغن ۸ قاشق چای خوری
پودر نشاسته ۷ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
مرغ ۷۵۰ گرم
کالباس مرغ خانگی-2
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کالباس مرغ خانگی-2
روش ساخت
مرحله 1سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید.
مرحله 2نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید
مرحله 3در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 4مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید
مرحله 5سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید.
مرحله 6بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین