سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ کالباس خانگی-3

کالباس خانگی-3
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۳۷۵ گرم
قارچبه مقدار لازم
هویجبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پستهبه مقدار لازم
پودر تخم شنبلیله ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
پودر تخم رازیانه ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر موسیر ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چای خوری
نشاسته ۱.۵ قاشق سوپ خوری
شیر خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کالباس خانگی-3
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کالباس خانگی-3
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا گوشت یا مرغ را شسته و خوب خشک کنید و بعد آن را 2بار چرخ کنید و خوب ورز دهید و داخل نایلون ریخته و ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند.ادویه هایتان اگر درسته است با آسیاب پودر کنید و آماده بگذارید.
مرحله 2اکنون گوشت یا مرغ را که حالت یخمکی دارد را در یک ظرف بگذارید و ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.سپس نمک را اضافه کنید و به خوبی آن را ورز دهید.سپس ۳۰ میلی از آب و یخ پودر شده را داخل گوشت ریخته و مجددا آنقدر ورز دهیدتا به خورد گوشت برود.
مرحله 3در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید.پس از این مرحله روغن و باقی آب یخ را اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا گوشت خودش را بگیرد.
مرحله 4در مرحله آخر تمام مواد خشک و ادویه ها را بریزید و به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید. تمام مراحل فوق را میتوانید با میکسر یا غذا ساز هم انجام دهید.
مرحله 5اگر از مواد اضافه مانند پسته،قارچ و فلفل یا… استفاده می کنید زمانی درون مایه بریزید که مخلوط کردن شما تمام شده و از داخل غذا ساز به ظرف دیگر منتقل کرده اید و یا آخر ورز دادن با دست به ظرف اضافه کنید.
مرحله 6در مرحله اخر شما ۲ کار میتوانید انجام دهید:
مرحله 7مخلوط را داخل چرخ گوشت بریزید و اگر از بسته بندی مخصوص سوسیس استفاده میکنید سر مخصوص سوسیس را روی چرخ سوار کرده و مخلوط را داخل آن قرار دهید .(کالباس را ریز و به شکل سوسیس تهیه کنید)
مرحله 8و بعد از اتمام کار ژامبون ها را به اندازه داخواه نخ ببندید تا مانند ژامبونهای آماده قطعه قطعه بشود سپس به همراه آب داخل قابلمه ریخته و روری حرارت قرار دهید(نباید آب داخل ژامبون برود باید خیلی محکم آن را بسته باشید).تا در حین گرم شده آب ژامبونها نیر به تدریج پخته شوند
مرحله 9بعد از جوش آمدن به مدت ۱۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید .بعد این مدت ژامبونها را داخل آب یخ قرار دهید تا کاملا خنک شوند. وبه مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید .
مرحله 10روش دوم:بعد از میکس کردن گوشت و مخلوط کردن آن با فلفل و پسته یک تکه فویل بزرگ را بر روی میز یا سطح کارتان باز کنید.و گوشت را روی قسمت بالای آن قرار دهید.
مرحله 11با دست چرب شده آن را به صورت رول شکل دهید.کوچک یا بزرگ دست خودتان است ،سپس گوشت را با فویل رول کنید و محکم بپیچید و سر آن را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.
مرحله 12رولهای آماده را داخل بخار پز بگذارید و 1 ساعت و نیم بپزیدو یا میتوانید بر روی گاز با یک آبکش بخار پز درست کنید و رولها را بپزید.(آبکش فلزی را روی ظرف آب در حال جوش بگذارید و رولها را درون آن قرار داده و روی آبکش را بپوشانید)
مرحله 13بعد پخت رولها را داخل کیسه فریزر بگذارید و مقدار زیادی یخ خرد شده روی آن بریزید تا ژامبونهاخنک شوند.سپس آنها را داخل یخچال بگذارید ۲۴ ساعت بماند و بعد رول را باز کنید و برش دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین