سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ کالباس خانگی-1

کالباس خانگی-1
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
قارچ ۱۰ عدد
جوز هندی ۲ عدد
روغن ۲ قاشق غذا خوری
میخک ۲ عدد
هل ۱/۲ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۱/۵ قاشق مربا خوری
دارچین ۱/۳ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوشت مرغ ۱ کیلوگرم
کالباس خانگی-1
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کالباس خانگی-1
روش ساخت
مرحله 1گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم .
مرحله 2آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم.
مرحله 3تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم .
مرحله 4 روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .
مرحله 5قارچ رو هم اضافه کرد و خوب ورز داده.
مرحله 6فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم.
مرحله 7به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود به مدت یک شب قرار داده.
مرحله 8پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش می‌زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین