زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۱۰ عدد |
جوز هندی ۲ عدد |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
میخک ۲ عدد |
هل ۱/۲ قاشق مربا خوری |
زنجبیل ۱/۵ قاشق مربا خوری |
دارچین ۱/۳ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۱ قاشق مربا خوری |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
گوشت مرغ ۱ کیلوگرم |
مرحله 1 | گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . |
مرحله 2 | آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . |
مرحله 4 | روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . |
مرحله 5 | قارچ رو هم اضافه کرد و خوب ورز داده. |
مرحله 6 | فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم. |
مرحله 7 | به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود به مدت یک شب قرار داده. |
مرحله 8 | پس از سرد شدن، آن را به اندازهٔ دلخواه برش میزنیم. |