سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر کاسه شکلات با رویه خامه

کاسه شکلات با رویه خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
پودر شکر ۱.۵ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱۰۰ گرم
پودر پسته ۱ قاشق غذا خوری
شکلات ۱۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کاغذ کوچک شیرینی ۲۰ عدد
گیلاس ۲۰ عدد
کاسه شکلات با رویه خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاسه شکلات با رویه خامه
روش ساخت
مرحله 1یک و نیم بسته شکلات تخته‌ای (150 گرم) را خرد کرده، در مایکروویو یا روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود.
مرحله 2(شکلات ذوب‌شده نباید داغ و شل باشد، بلکه ولرم بوده و قوام داشته باشد) سپس داخل کاسه‌های کاغذی شیرینی را به شکلات آغشته کرده، یکی دو ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود.
مرحله 3کاغذ شکلات‌های سفت شده را جدا کرده، داخل هر کاسه شکلات یک شیرینی حاج بابا یا گیلاس می‌گذاریم.
مرحله 4نصف یک بسته خامه سفت پاستوریزه دویست گرمی را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم (اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با یک و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.
مرحله 5آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
مرحله 6داخل کاسه‌های شکلات را با خامه فرم گرفته پر می‌کنیم و روی آن کمی پودر پسته می‌پاشیم. (شیرینی حاج بابا یا گیلاس را می‌توان روی خامه یا زیر آن قرار داد)
مرحله 7شیرینی آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین