سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کاسه ایزومالت

کاسه ایزومالت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
شکر ۲ پیمانه
گلوکز ۲۲۵ گرم
اسانس وانیلچند قطره
آب ۱/۴ پیمانه
رنگ ژلهچند قطره
کاسه ایزومالت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاسه ایزومالت
روش ساخت
مرحله 1مواد رو در قابلمه روی حرارت قرار میدیم به جز رنگ با حرارت متوسط بجوشه تا دمای ۱۵۳ درجه سانتی گراد.
مرحله 2اگر دماسنج مایعات ندارید مثل من نوک قاشق از مواد رو در بشقابی بریزید و بکشید باید سریع مثل نبات سفت بشه و کاملا جامد به این غلظت که رسید رنگ مورد نظر یا رنگ های مورد نظر یک قطره از نوع مایع اضافه کرده و  می ریزیم برای جلوگیری از شکرک با استفاده از یک برس خیس به اطراف ظرف بکشید.
مرحله 3روی بادکنک ها یی که با آب سردکمی پر کردیم . بدون این که هوایی داخلش باشه . بادکنک گره زده و روی یک استکان دهانه باریک گذاشته ایم
مرحله 4آروم مواد داغ روتوی یه ظرف آب خنک میزنیم و یک بار فقط می ریزیم و میزاریم کاملا سرد بشه
مرحله 5بعد بادکنک رو از پایین سوراخ کوچکی زده و بعد از خارج شدن آب با ملایمت از آبنبات رنگیمون جدا میکنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین