زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۲ پیمانه |
گلوکز ۲۲۵ گرم |
اسانس وانیلچند قطره |
آب ۱/۴ پیمانه |
رنگ ژلهچند قطره |
مرحله 1 | مواد رو در قابلمه روی حرارت قرار میدیم به جز رنگ با حرارت متوسط بجوشه تا دمای ۱۵۳ درجه سانتی گراد. |
مرحله 2 | اگر دماسنج مایعات ندارید مثل من نوک قاشق از مواد رو در بشقابی بریزید و بکشید باید سریع مثل نبات سفت بشه و کاملا جامد به این غلظت که رسید رنگ مورد نظر یا رنگ های مورد نظر یک قطره از نوع مایع اضافه کرده و می ریزیم برای جلوگیری از شکرک با استفاده از یک برس خیس به اطراف ظرف بکشید. |
مرحله 3 | روی بادکنک ها یی که با آب سردکمی پر کردیم . بدون این که هوایی داخلش باشه . بادکنک گره زده و روی یک استکان دهانه باریک گذاشته ایم |
مرحله 4 | آروم مواد داغ روتوی یه ظرف آب خنک میزنیم و یک بار فقط می ریزیم و میزاریم کاملا سرد بشه |
مرحله 5 | بعد بادکنک رو از پایین سوراخ کوچکی زده و بعد از خارج شدن آب با ملایمت از آبنبات رنگیمون جدا میکنیم . |