سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
میگو ۱ کیلوگرم
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
لوبیا سبز ۴ عدد
آرد سفید ۵ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۱/۳/۴ پیمانه
خامه‏ ۲/۳ پیمانه
ذرت ۱/۱/۴ پیمانه
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
پودر سوخاری ۱-۲ قاشق سوپ خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آنهارا آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از 4 دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید
مرحله 2حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
مرحله 3حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
مرحله 4گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه‌ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
مرحله 5حالا مواد را شبیه توپ‌هایی اندازه نارنگی درآورید.مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفته‌ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت 30-25 دقیقه داخل فر بگذاریدتا کاسرول شما آماده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین