زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
کدو سبز ۲ عدد |
قارچ ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
گوجه فرنگی ۳ پیمانه |
پنیر ۱ پیمانه |
نخود سبز ۱.۵ پیمانه |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر اجاق گاز را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن كنید تا گرم شود سپس روی سینی فر را كاغذ شیرینی پزی پهن كنید و خلال فلفل دلمهای، كدو، قارچ و پیاز را روی آن بچینید و با قلم مو به روغن آغشته كنید. كمی هم نمك و فلفل و سبزیجات معطر بریزید و یك ربع بگذارید در فر بپزند. |
مرحله 2 | در این فاصله پاستا را به روش معمول بپزید و سپس آبكش كنید. نخود فرنگی را هم در قابلمه دیگری آب پز كنید. حالا گوجهفرنگیها را در قابلمهای بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید و بعد از این كه غلیظ شد، یك ظرف پیركس آماده كنید و پاستای آبكش شده را همراه با سبزیجات تفت داده شده در فر و سس گوجه فرنگی به صورت لایه لایه همراه هر دو پنیر داخل پیركس بریزید. |
مرحله 3 | بعد از این كه مواد تمام شد، كمی روغن روی پاستا بریزید و لایه آخر پاستا را با مقداری پنیر موزارلا پوشش دهید. حالا پیركس را با در بسته داخل فر قرار داده، به مدت 25 دقیقه حرارت دهید تا كاملا پخته و پنیرها آب شود. |