سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله کاسرول مرغ پنیری

کاسرول مرغ پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نان ترتیلا ۱۵ عدد
سس ۴ پیمانه
مرغ ۳ پیمانه
پنیر چدار ۲ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه
ماست پرچرببه مقدار لازم
فلفل سبز ۱ عدد
گشنیز ۱/۴ پیمانه
روغن زیتونبه مقدار لازم
مواد لازم0
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱.۵ پیمانه
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
نمککمی
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
کاسرول مرغ پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاسرول مرغ پنیری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سس را آماده کنید. در یک تابه مناسب روغن را بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، آرد را داخل آن تفت دهید. پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آرد تغییر رنگ دهد. بعد گوجه‌فرنگی رنده شده، آب، پودر سیر، پودر زیره و مقداری نمک اضافه کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس آن را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. نان‌های ترتیلا را آغشته به روغن‌زیتون و کمی نمک کنید، سپس آنها را روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان‌ها برشته شوند. نان‌های برشته‌شده را از فر خارج کنید.
مرحله 3ظرف مناسبی برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. 4 یا 5 عدد نان ترتیلا داخل ظرف قرار دهید؛ طوری که کف ظرف را بپوشانند. در صورت نیاز نان‌ها را خرد کنید. مقداری سس روی نان‌ها بمالید، سپس مقداری مرغ ریش شده روی آنها بریزید. مقداری پنیر چدار و پنیر موزارلا را هم به‌صورت لایه‌ای روی مواد بریزید.
مرحله 4لایه‌ها را به همین ترتیب روی هم قرار دهید تا مواد تمام شوند. دقت کنید که لایه آخر باید لایه پنیری باشد. ظرف را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند، سپس از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله 5ظرف را با ماست، گشنیز و فلفل خرد شده تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین