زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
قارچ ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
ژامبون ۴ ورق |
خامه ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم |
آب مرغ ۵ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده در ظرفی میریزیم.قارچ را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم و روی مرغ میریزیم. |
مرحله 2 | سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را با هم تفت داده تا پیاز شفاف شود و به مخلوط مرغ و قارچ اضافه میکنیم.ژامبون خرد شده را نیز اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه میکنیم و مابقی را برای روی مواد کنار میگزاریم.خامه را باآب مرغ و چاشنی ها مخلوط کرده و اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | مخلوطمان را داخل ظرف پیرکس ریخته بقیه پنیر را روی آن میریزیم و در فر ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰دقیقه قرار میدهیم. |