سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا کاسترول بادمجان

کاسترول بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
آرد ۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
بادمجان ۱/۱/۲ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
سیر ۴ تا ۵ حبه
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
کاسترول بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاسترول بادمجان
روش ساخت
مرحله 1بادمجان ها را پوست کنده، به صورت حلقه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده، نمک زده و در صافی قرار دهید.
مرحله 2در یک ظرف آب یا شیر، شکر، نمک و روغن آب شده را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3آرد و بکینگ پودر را کم کم به روی آن بریزید تا تبدیل به خمیری مناسب شود. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
مرحله 4در این فاصله بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
مرحله 5پیاز داغ درست کنید.گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید. به گوشت نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. بعد از سرخ شدن، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید.
مرحله 6فلفل دلمه ای را حبه قندی خرد کنید. پنیر را رنده ی درشت کنید. سیر رنده شده را با گوشت مخلوط کنید.
مرحله 7خمیر را به دو قسمت تقریبا نامساوی تقسیم کنید
مرحله 8روی سطح میز را آرد بپاشید. گلوله ی کوچک تر خمیر را به صورت بیضی به اندازه ی ظرف مورد نظر باز کنید. خمیر را به ظرف منتقل کنید.
مرحله 9روی سطح خمیر را با 3 سانت فاصله از لبه ی ظرف کمی پنیر بپاشید. بادمجان های سرخ شده را کنار هم روی سطح خمیر قرار دهید. کمی دیگر پنیر بپاشید. گوشت چرخ کرده را روی بادمجان پهن کنید.
مرحله 10دوباره پنیر بپاشید. بعد فلفل دلمه ای را روی سطح گوشت پخش کنید. در سطح کار نیز پنیر بپاشید.
مرحله 11خمیر بزرگ تر را روی سطح آردی به شکل بیضی و قدری بزرگتر از خمیر اول باز کنید.خمیر را دور وردنه بپیچید و روی مواد قرار دهید.
مرحله 12با کمک آب لبه های دو قسمت خمیر را به هم بچسبانید. روی سطح خمیر را به زرده آغشته کنید. اضافه ی خمیر دور غذا را با خمیر بر ببرید. دور خمیر را مدل بدهید.
مرحله 13با اضافه های خمیر ساقه و برگ و گل درست کنید و روی سطح خمیر قرار دهید.کنار ساقه ها را در سه نقطه کمی شکاف سطحی بدهید تا خمیر در زمان پخت ترک نخورد.
مرحله 14روی گلبرگ و ساقه ها را هم به کمک قلم موی مخصوص با زرده آغشته کنیدغذا را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت قرار دهید تا بپزد و خمیر به رنگ طلایی در آید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین