زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیتر |
شکر ۱ پیمانه |
وانیلکمی |
پودر کاستارد ۶ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. |
مرحله 2 | کاسترد آماده را داخل قالب یا ظروف انتخابی ریخته و در یخچال برای سه ساعت قرار دهید تا کاملا سرد و بسته شود. |
مرحله 3 | در زمان سرو، در ظرف مورد نظر برگردانده و با وارد کردن ضربه ای به پشت قالب، از ظرف خارج کنید. |
مرحله 4 | خامه را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا روان و گرم شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده و روغن مایع را اضافه و مرتب هم بزنید تا سسی روان بدست آید. |
مرحله 5 | سپس سس را روی کاسترد قالبی ریخته و تزئین کنید. |