زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نان ۳۰۰ گرم |
آب آلبالو ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای ۴۵۵ گرم |
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
آرد کامل ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکلات شیری ۱۴۲ گرم |
بادام ۲/۳ پیمانه |
آلبالو ۲/۳ پیمانه |
خامه ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی ارهای، کیک را با اندازههای 2 سانتیمتری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیه کیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد. |
مرحله 2 | برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامهای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. |
مرحله 3 | تخممرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکههای شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید. |
مرحله 4 | کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با کمک چاقو، لبههای قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج شود. |
مرحله 5 | پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید. |
مرحله 6 | شکلات باقی مانده را به آن اضافه کنید 1/3برای سرو در کاسه مایکروفر و هم بزنید تا آب شود. |
مرحله 7 | در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید. |
مرحله 8 | زمان خنک شدن: 90 دقیقه |