سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن کاستا تورته آلبالو

کاستا تورته آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
نان ۳۰۰ گرم
آب آلبالو ۳ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای ۴۵۵ گرم
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد کامل ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکلات شیری ۱۴۲ گرم
بادام ۲/۳ پیمانه
آلبالو ۲/۳ پیمانه
خامه‏ ۱/۳ پیمانه
کاستا تورته آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاستا تورته آلبالو
روش ساخت
مرحله 1فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی اره‌ای، کیک را با اندازه‌های 2 سانتی‌متری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیه کیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد.
مرحله 2برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامه‌ای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با هم‌زن برقی و سرعت متوسط آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
مرحله 3تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکه‌های شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید.
مرحله 4کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با کمک چاقو، لبه‌های قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج شود.
مرحله 5پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید.
مرحله 6شکلات باقی مانده را به آن اضافه کنید 1/3برای سرو در کاسه مایکروفر و هم بزنید تا آب شود.
مرحله 7 در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید.
مرحله 8 زمان خنک شدن: 90 دقیقه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین