زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۸۰۰ گرم |
کنسرو نخود ۱ قوطی |
پیاز قرمز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاری ۱ قاشق غذا خوری |
پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
عصاره سبزیجات ۱ لیوان |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پوست کدو را گرفته و تخمههای آن را خارج میکنیم. سپس به صورت مکعبهای کوچکی به اندازه نخودها خرد کنید. توجه کنید؛ وزن کدویی که در مواد اولیه آورده شده منظور کدوی خرد شده است نه کدوی درسته. |
مرحله 2 | پیاز را خرد کرده، در تابه کمی روغن مایع ریخته و پیاز را به مدت 7 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید؛ سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهیدو ادویهها را اضافه کنید |
مرحله 3 | بعد از یک دقیقه که بوی ادویهها بلند شد، کدوهای خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده حدود 10 دقیقه تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده با مواد مخلوط میکنیم تا کمی سرخ شود |
مرحله 4 | بعد از 2دقیقه، کنسرو نخود آبکششده و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط میکنیم. در تابه را گذاشته و 15 دقیقه زمان میدهیم تا مواد پخته شوند |
مرحله 5 | توجه کنید که در حین پخت کدوها له نشود. در نهایت کرمی با دانههای نخود و کدو آماده میشود |
مرحله 6 | این غذا را با برنج سرو کنید |